Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/metalang/public_html/alternativeexpo.fi/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 471

Pahalapsi

Susannesta, joka tunnetaan myös nimellä Pahalapsi, on tullut vaikutusvaltaisimpia somepersoonallisuuksia alternative elämäntavan sanansaattajana. Hänen yhtenä tavoitteena on rikkoa goottilaiseen alakulttuuriin kuuluvia stereotypioita omaperäisten videoidensa kautta.

Namikolinx

Miranda on suomalainen sisällöntuottaja ja somevaikuttaja. Hänet tunnetaan parhaiten Youtube-kanavastaan Namikolinx, jossa hän tuo esille persoonallista tyyliään ja positiivista elämäntapaansa. Tule tapaamaan Namikoa Meet & Greet tilaisuuteen!

Kaoru Kitsune

Kaoru on Oulusta kotoisin oleva alternative tyylin omaava tubettaja jonka videot keskittyvät pääasissa japanilaiseen katumuotiin sekä kawaii-kulttuuriin. Videoillaan hän tahtoo kannustaa ihmisiä olemaan rohkeasti omia itsejään ja tuomaan oman persoonansa luovasti esille . Kaorun tyyli keskittyy vahvasti pastellin sävyjen sekä japanilaisen populaari-kulttuurin ympärillä.
Annika Ollanketo

Perstecnique

PERSTECHNIQUE on tyyppi, jolta voi odottaa melkein mitä vain. Savolaisen ja rääväsuisensa luonteensa ansiosta hän sanoo ääneen kaiken sen, mitä jokainen vähänkin henkisesti sairas ja turhautunut yksilö on aina halunnut tuoda julki. Kyseisen herran live-esitykset eivät sovi heikkohermoisille eikä niille joilla on tapana helposti huolestua asioista.

Messu-tv

Tapahtuman ajan lavan viereisellä screenillä pyörii Messu-TV joka sisältää infoa, mainoksia sekä live haastatteluja!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/metalang/public_html/alternativeexpo.fi/wp-includes/functions.php on line 4613