Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/metalang/public_html/alternativeexpo.fi/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 471

Fear of Domination

Fear of Domination is an industrial shock metal band formed in 2006, delivering not only raw and sharp studio releases, but also visually smart and exciting live performances. Don’t be fooled too much by the band’s apocalyptic appearance, as below the surface can also be found catchy popular music undertones from many different genres.

Ailu Valle

Ailu Valle on saamelainen rap-artisti Inarista. Hän keikkailee aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla sekä on mukana useammassa monitaiteellisessa projektissa. Valle on julkaissut pohjoissaameksi kolme studioalbumia. Valle käsittelee kappaleissaan ihmisen luontosuhdetta alkuperäiskansanuoren näkökulmasta nykymaailmassa. Hän tutkii tuotannossaan myös ihmismielen ja -kehon filosofiaa.
Vesa Toppari

Verikalpa

Verikalpa on Pohojosen Oulusta ponnistava Folk/Peikko/Kalija-metallibändi joka yhistellee groovaavia riffejä iha sairaisiin melodioihin ja viimisen pääle kovvaan polojentoon. Biiseisä on folkahtavvaa meininkiä ja rouhiaa riffiä jokka niputettaa yhteen Oulun murteela hoilatuisa lyrriikoisa. Lyrriikat on kirjotettu pilikkeet silimäkulumisa ja nehä kertoo nii rapulasta, kalijahommista, naimisesta, tappeluista ku verisistä äijjistäki. Tämähä tarkottaa sitä, että livenä biisit liikahtellee ku juna etiäppäin ja eturivisä ollaa hilseet silimilä.

Bändi allekirijoitti vasta maailmanlaajuisen levytyssopparin italialaisen Scarlet Recordsin kanssa ja uuden alabumin julukasun ajankohta ilimoitettaan lähiaikoina

Bella von Wolfkill

Tampereen oma burleskidemoni vie meidät esityksellään noitien maailmaan. Hän on hypnoottinen ja kuuma kuin laava. Hän viettelee ja vie, eikä kysele. Ikuinen elämä on saatava hinnalla millä hyvänsä. Tästä esityksestä ei puutu kauhua, verta, glamouria eikä kimallusta.
Katri Kallio

Pahalapsi

Susannesta, joka tunnetaan myös nimellä Pahalapsi, on tullut vaikutusvaltaisimpia somepersoonallisuuksia alternative elämäntavan sanansaattajana. Hänen yhtenä tavoitteena on rikkoa goottilaiseen alakulttuuriin kuuluvia stereotypioita omaperäisten videoidensa kautta.

Hate World Hero

Hate World Hero on melodista metallia puskeva orkesteri Rovaniemeltä. Tiukat ja monipuoliset riffit, mielenkiintoiset koukut, tarttuvat melodiat sekä isot kertsit laulettuna kovaa ja korkealta takaavat mielenkiintoisen kuuntelukokemuksen. Tammikuussa 2019 bändi julkaisi kaksi sinkkua “Time” ja “1000 Moons”, mitkä ovat saaneet hyvän vastaanoton niin keikoilla, kuin sosiaalisessa mediassakin

Muotinäytös, Metal Angel 2020 -finalistien esittely ja Metal Angel Talent feat. messubändi

Muotinäytös ja Metal Angel -finalistien esittely! Menoa säestää messubändi.

Paneeli-keskustelu

Paneeli-keskustelun aiheena eri alakulttuurien kokema ja niiden välinen kiusaaminen ja syrjintä.

Metal Angel 2020 -finaali

Metal Angel 2020 -finalisti valitaan tapahtuman loppusuoralla! Ennen voittajien julkistusta pääsette katsomaan muotinäytöstä jota säestää messubändi.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/metalang/public_html/alternativeexpo.fi/wp-includes/functions.php on line 4613